skip to Main Content
 Gratis verzenden vanaf €35,-  14 dagen retourrecht   Webwinkelkeur, veilig winkelen Vandaag besteld, morgen in huis* info@koopeenbril.nl

Contact – Koopeenbril.nl klantenservice

Met ruim 10 jaar ervaring in de mode wereld brengen wij jouw de laatste modellen zonnebrillen. Wij doen onze uiterste best om de kwaliteit te leveren die van ons verwacht wordt. Heb je overige vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag. En mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn dan zoeken wij altijd naar een passende oplossingen.

Meen gerust contact op ons op

Zonnebrillen klantenservice

Koopeenbril.nl is lid van Webwinkelkeur,
dat betekend veilig online aankopen doen.
Webwinkel Keurmerk

Contact Gegevens

Koningin Wilhelminaplein 13 (geen bezoekadres)
1062HH Amsterdam
Tel.: 020 370 69 71
Email: info@koopeenbril.nl

Online tassengroothandel New Apparel Groothandel in damestassen Yung & Sons

Klachten?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@koopeenbril.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.